“Soy de eventos”

Des de Focus Events ens hem sumat a la iniciativa que han llançat els nostres companys d’Evento Plus. Un projecte que busca posar en valor el sector dels esdeveniments en aquests moments que estem vivint.

EVENTO PLUS

Què és Evento Plus?

El Grup Evento Plus és una empresa de mitjans. Amb els ulls i el cor centrats en connectar als professionals MICE (Meetings, Incentives, Conventions and Exhibitions) per aportar valor amb la millor informació i coneixement. El seu principal objectiu és aconseguir que els esdeveniments siguin un èxit: ajudant, informant, formant a tots aquells que pertanyen a aquest sector, aportant les millors solucions de comunicació per al treball del dia a dia i per a les empreses.

Al seu portal de referència podem trobar tota l’actualitat i la informació més completa sobre el sector: notícies, espais, proveïdors i agències.

Donada la situació actual, Evento Plus vol que el sector dels esdeveniments estigui més unit que mai. Per aquesta raó, des de FocusEvents hem vist necessari sumar-nos a aquest projecte “Soy de Eventos”. ¿Els motius? Segueix llegint.

“SOY DE EVENTOS”

El nostre sector es troba aturat i per aquesta raó és important “agrupar-nos i ajudar la societat i els poders públics a entendre millor la nostra activitat i el nostre pes (…) Som un sector cada vegada més important, que proveeix llocs de treball, facilita la comunicació, motiva, forma, estimula el coneixement, crea emocions i cada vegada més, millora el món“.

Amb aquesta carta de presentació, més de 1.400 empreses s’han unit a la iniciativa “Soy de Eventos” i en Focus Events hem volgut aportar el nostre granet de sorra. Ara més que mai, necessitem que el sector dels esdeveniments estigui més fort que mai. Pots conèixer més sobre el projecte fent clic aquí.

A més, et convidem a llegir el nostre comunicat oficial donada la situació actual.

Deixa un comentari