Per què som referents?

Focus Events Producción de eventos

Amb més de trenta anys d’experiència i centenars d’esdeveniments a l’esquena, Focus Events som un referent en el món de la producció d’esdeveniments. A més és una marca pionera en la concepció d’esdeveniments de “codi obert”, que aposta per una visió col·laborativa on els actors implicats són importants durant tot el procés.

Rere l’estela de Grup Focus

Sabies que Grup Focus es va fundar el 1986? Una empresa caracteritzada per la vocació artística en cinc sectors: teatre, esdeveniments, serveis tècnics, audiovisuals i comunicació. A dia d’avui, és considerada líder en el sector de les arts escèniques i la producció tècnica. Llegir més.

Focus Events és garantia d’èxit

Comptem amb el millor equip especialista per a cada projecte, oferim un disseny a mida per a cada tipus d’esdeveniment, producció, serveis tècnics i audiovisuals especialitzats, coordinació i gestió d’espais. Sempre sent fidels als nostres valors de professionalitat, eficiència, proactivitat i compromís.

Marques com el FC Barcelona, Cacaolat, Obra Social La Caixa o Barcelona Activa, entre d’altres, han confiat en nosaltres per a la creació i producció dels seus millors esdeveniments.

Deixa un comentari