Qui som?

Qui forma part de l’equip de Focus Events? Ni més ni menys que un grup de persones molt compromeses que dediquen totes la seva il·lusió, passió i energia al desenvolupament i organització dels vostres projectes.

Fa molts anys que estem en el sector de la creació i producció d’esdeveniments, posicionant-nos com a marca pionera en la concepció d’esdeveniments. Aquesta experiència ens permet expandir la nostra visió per idear la millor estratègia comunicativa per fer dels vostres esdeveniments una experiència única i inigualable.

El nostre equip

Tot l’equip de Focus Events treballem per tal que tot sigui ser possible. El nostre staff directiu està format per: Joan Còdol, Director General; Ferran López, Cap de Projectes; Josu Jauregui, Director de Serveis Tècnics; i Ignasi Giol, Cap de Gestió d’Espais. A més de molts altres grans professionals especialitzats en més d’un àmbit. Més de cen d’experts formen la família de Focus Events.

De fet, és la suma del valor dels diferents especialistes que conformen Focus Events el que ens permet millorar cada esdeveniment i aportar idees i produccions creatives, modernes i visuals.

Deixa un comentari