Els nostres serveis

Organitzar esdeveniments no és una tasca fàcil. Des que es planteja fins que es duu a terme es passa per diferents fases on hi ha diversos actors implicats. Amb la condició que un esdeveniment se celebri amb èxit, a Focus Events oferim un seguit de serveis perquè l’acte tingui un sentit global.

Els nostres serveis

A Focus Events comptem amb sis serveis ben diferenciats que encaixen en tot el procés de creació, producció i celebració de l’esdeveniment. Els nostres serveis per a organitzar esdeveniments són:

  1. Estratègia de comunicació: Comunicar bé l’esdeveniment és un punt clau per a nosaltres. Per aquesta raó, tenim la capacitat de crear una campanya integral de comunicació; planificar continguts a través de relacions públiques; i pensar contingut audiovisual i transmèdia. A més, pensem la comunicació en digital, oferint serveis de premsa i protocol.
  2. Disseny a mida: No importa quin tipus d’esdeveniment vols organitzar. Els gestionem tots: des d’espectacles fins a jornades de teambulding passant per congressos.
  3. Producció, serveis tècnics i audiovisuals: La nostra experiència també és tècnica. En la producció, la creació i l’edició de peces audiovisuals.
  4. Contractacions artístiques: Els millors estaran al teu esdeveniment. Artistes internacionals, directors o realitzadors.
  5. Assessorament i coordinació: Estarem al teu costat en tot moment. Tant en l’organització logística, l’emailing o la plataforma de ticketing, entre d’altres.
  6. Gestió i coordinació d’espais: L’espai com l’havies imaginat. Llum, so i vídeo; a més de suport, coordinació i seguiment.

Deixa un comentari