La relació amb Grup Focus

 

Grup Focus és una organització empresarial fundada el 1986. Caracteritzada per una gran vocació artística, desenvolupa activitats en cinc sectors: teatre, events, serveis tècnics, audiovisuals i comunicació.

Amb més de 30 anys d’experiència, Grup Focus es líder en el sector de les arts escèniques i en la producció d’events. La complementarietat de les diferents empreses i professionals que formen part de l’organització, permet que cada any es realitzi un gran volum d’events, serveis tècnics i produccions teatrals.

El naixement  de Focus Events

Fruit d’aquesta gran organització neix Focus Events. Som la divisió d’esdeveniments de Grup Focus formada per un grup de persones compromeses amb tot allò que fem. Si et preguntes què és el que ens diferencia d’altres organitzacions, és que som una marca pionera en la conceptualització d’esdeveniments i treballem àrduament per a què qualsevol tipus d’acte sigui possible.

Hem heretat la professionalitat i l’eficàcia característica de Grup Focus. Comptem amb un departament de comunicació, un departament d’audiovisual i un departament de serveis tècnics. Treballem amb una visió global i col.laborativa on cada agent és imprescindible per al desenvolupament total de l’esdeveniment. A Focus Event som experts en unir experiències i aportar la creativitat per aconseguir que cada esdeveniment llueixi en el meu màxim esplendor.

Deixa un comentari