La relació amb Grup Focus

 

Grup Focus és una organització empresarial fundada en 1986, que es caracteritza per una gran vocació artística, la qual duu a terme activitats en cinc sectors: teatre, esdeveniments, serveis tècnics, serveis audiovisuals i comunicació.

Amb més de 30 anys d’experiència, podem dir que és líder en el sector de les arts escèniques i en la producció d’esdeveniments. La complementarietat de les diferents empreses i professionals que conformen l’organització, permeten que cada any es realitzi un gran volum d’esdeveniments, serveis tècnics i produccions teatrals.

 

El naixement de Focus Events

D’aquesta gran organització naixem nosaltres.  Focus Events som la divisió d’esdeveniments de Grup Focus formada per un grup de persones compromeses amb el que fem. Si et preguntes què és el que ens diferencia d’altres organitzacions és que som la marca pionera en la concepció i conceptualització d’esdeveniments i treballem àrduament per tal que qualsevol tipologia d’esdeveniment sigui possible.

Hem heretat la professionalitat i l’eficàcia que caracteritza Grup Focus. Comptem amb un departament de comunicació, un departament d’audiovisuals i un departament de serveis tècnics, i treballem amb una visió global i col•laborativa on cada agent és imprescindible pel desenvolupament total de l’esdeveniment. A Focus Events som experts en ajuntar experiències i aportar la creativitat en el seu màxim esplendor per fer de cada esdeveniment una experiència única.

Deixa un comentari