Els esdeveniments que vindran

Joan Còdol, director de l’Àrea d’Esdeveniments de Focus Events, va participar el passat 12 de maig en un debat on line organitzat pel Màster en Direcció d’Esdeveniments, Relacions Institucionals i Protocol de la Universitat Blanquerna.

Sota el títol: “Els esdeveniments que vindran. Com afectarà la Covid-19 a l’organització d’esdeveniments?“, cinc experts de el sector: Joan Còdol, director de l’Àrea d’Esdeveniments de Focus Events; Dani Bramon, cap de Redacció i director de les nits electorals de TV3; Eduard Triany, director del Màster en Direcció d’Esdeveniments, Relacions Institucionals i Protocol – Cap de Departament de Relacions Institucionals de Parlament de Catalunya; Patrycia Centeno, Experta en comunicació política no verbal; i Xavi Orte, responsable de Jubany Events; van debatre sobre aquest tema. Al voltant de 500 persones van trobar-se per escoltar les seves aportacions.

Les claus

  • Tres grans reptes: seguretat, nous interessos de el públic i nova comunicació.
  • Els esdeveniments com a eina poderosa de comunicació i relacions públiques.
  • Oportunitats per fer esdeveniments diferents.
  • El concepte de “Contingut Generat per l’Organitzador”. Les institucions, els organismes i les empreses hauran d’aprendre a comunicar-se a través de la pantalla i generar continguts propis.
  • Posada en valor de l’escenografia a les videoconferències. És molt important tot el que apareix darrere de la pantalla.
  • Aposta pels esdeveniments híbrids, ja que serviran també per amplificar l’impacte de l’acte en si. Sempre vetllant per tenir continguts atractius que interessin i emocionin.

Pots llegir la crònica completa de l’esdeveniment fent clic aquí.

Deixa un comentari