Comunicat Focus Events

Davant de tot plegat, seguint les directrius marcades per la nostra estructura empresarial FOCUS SERVEIS DE L’ESPECTACLE SA, tot l’equip d’esdeveniments de FOCUS EVENTS seguirem els projectes des de casa, al peu del canó per ajudar-te seguint en allò que tenim en marxa plegats, o que vulguis que iniciem.

Una oportunitat per créixer

Estem aprofitant aquestes setmanes per créixer emocionalment, crear i sobretot reflexionar. Estem cultivant nous projectes a foc lent que esperem que ben aviat puguin sortir a la llum. Estem traçant un camí que ens permeti injectar aire fresc, tant bon punt s’acabi aquesta situació excepcional, i poder omplir ràpidament les sales i espais culturals del nostre país.

El poder de la cultura

Com a representants del sector cultural al servei dels esdeveniments, fem un gir a la truita, veiem el got mig ple i fent ús de la nostra matèria prima, la cultura, t’encoratgem a posar-hi esperança.

Ara més que mai tenim una responsabilitat. Hem de plantar cara a la situació actual i no amagar el cap. La cultura no només existeix en temps de pau i serenitat, la cultura sempre hi és present i ara, en aquestes circumstancies, toca ser-hi més que mai.

Tots estem envoltats de cultura, la tenim a casa també i en aquests dies, potser que sigui el que més ens ajuda a avançar, tenim mitjans digitals per accedir-hi, aprofitem-la i gaudim-la ara més que mai. És una oportunitat única i alhora especial.

Siguem forts i alhora curiosos. Esquivem el virus i contaminem-nos de cultura!

Joan Còdol
Director de l’Àrea d’esdeveniments del Grup Focus

Deixa un comentari